PASSADA DE CARTELLS ESTEM PREPARATS

IMG_3164.JPG

Estem ja en el compte enrere cap al 9N. Per això, l’ANC de Granollers augmenta les activitats al carrer. Per a aquests propers dies tenim programades diverses accions en què us necessitem:

1. Aquest proper divendres 26 necessitem voluntaris a la passada de cartells d’ESTEM PREPARATS.

Què cal fer: venir a donar suport a les persones del grup coordinador que portaran els cartells (si cal algú també en podrà portar algun) a tot el llarg del recorregut vestits de color groc (samarreta groga i si pot ser pantalons grocs).

L’itinerari serà: trobada a la pl. de la Corona a les 18,45 h del divendres 26. Començarà la passada cap amunt pel carrer Anselm Clavé fins a Torras i Bages. Girarem a l’esquerra i a l’alçada del carrer de Corró, agafarem aquest cap al centre (Corró i Santa Elisabet). A l’alçada del carrer del Roc, girarem a la dret carrer del Roc cap a Ponent fins al Mercat de Sant Carles. Tirarem carrer Sant Jaume avall fins a la plaça de l’Església. Farem plaça de l’Església, Porxada (hi farem dues voltes), agafarem el carrer de Santa Esperança, a la carretera tombarem a la dreta i anirem una altra vegada a la plaça de la Corona. Agafarem Conestables de Portugal, fins a l’av. de Sant Esteve. Aquí girarem a l’esquerra i farem avinguda del Parc fins al carrer del Pont, fins a la carretera, girarem a la dreta fins a Marià Maspons. Marià Maspons, plaça de Barangé, agafarem per davant de Correus, pel carrer de l’Europa, Sant Roc, Porxada, carrer del Portalet, carrer del Museu, carrer Nou, carretera i plaça de la Corona.

Veniu a fer fotografies, també!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s