ARA ÉS L’HORA presenta la campanya per fer #SíoSí un nou país

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

El moviment ARA ÉS L’HORA, impulsat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, ha presentat aquest dimecres la segona fase de la campanya, encaminada a aconseguir que el SíSí sigui l’opció majoritària a la consulta del 9 de novembre. La presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, el vicepresident d’Òmnium, Quim Torra, i el director de la campanya, Oriol Soler, han intervingut a la roda de premsa.

La campanya pretén arribar a tots els racons del país per a escoltar a tothom, per tal que tothom pugui opinar sobre el país que vol construir. És per això que es necessiten 100.000 voluntaris per dur a terme un porta a porta en què no s’intenta convèncer ningú, si no escoltar i fer una breu enquesta. Així, la campanya es basarà amb la participació de la gent i amb els seus somnis, i és per això que hi haurà múltiples…

View original post 259 more words

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s