Nova etapa a l’ANC de Granollers

EPQV_logo_BAIXA vermell283093IMG_0809IMG_078218 gen 14 (10)

Després de la campanya “Moltes veus, un sol poble”, que hem portat a terme des del febrer fins al juny, amb la qual volíem fer conscients a tots els habitants de la ciutat que tots formem part del mateix poble, i d’aquest 11S amb tant d’èxit, l’ANC de Granollers enceta una nova etapa amb activitats més lúdiques, participatives i informatives.

Aquestes activitats s’emmarquen en tres línies:

Els dèficits fiscal, d’infraestructures econòmiques i de tota mena

El respecte a la llengua i a la cultura

Construïm una societat més justa

D’altra banda, tenim l’activitat Converses amb cadira de la qual s’han fet tres sessions formatives i una d’organitzativa i que comença aquesta setmana. S’han constituït quatre equips de tres persones cada un que aniran per les places i els locutoris i parlaran amb la gent que hi trobin sobre els dubtes que tinguin amb vista a la consulta del 9N.

També, és clar, impulsem la campanya “Ara és l’hora” que en aquesta setmana està fent una marató de captació de voluntaris per fer un porta a porta. Només cal dedicar-hi una tarda. L’acció consisteix a fer una enquesta a deu cases determinades pels directors de la campanya. Apunteu-vos-hi com a voluntaris a la pàgina web http://www.araeslhora.cat. També podeu venir al local a apuntar-vos-hi si no podeu accedir a la pàgina web!

Ens hi podeu ajudar, en aquesta nova etapa?

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers, Ara és l'hora. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s