ELS ESPORTISTES A LA V – ACCIÓ REIVINDICATIVA 8 DE SETEMBRE

cartell-001-nogrey

Des de la sectorial d’esportistes ja fa dies que estem fent coses. Juntament amb la UFEC i la Plataforma Proseleccions convoquem al món de l’esport als trams 1, 2 i 3 de la V. Així que si encara no hi esteu apuntats afanyeu-vos que només queda lloc al tram 1.

Us informo també que estem preparant una acció simpàtica i reivindicativa pel proper dilluns. Amb motiu del Mundial de Bàsquet que s’està celebrant a Espanya i del qual, una part de la fase final es celebrarà a Barcelona, hem dissenyat una acció que pensem que pot resultar simpàtica i a l’hora reivindicativa, tot cridant l’atenció dels que segueixen el mundial envers el procés català i especialment la consulta.

Es tracta de reunir el màxim nombre de gent vestida de jugador o jugadora de bàsquet, és a dir, amb bambes, pantaló esportiu, samarreta de tirants i amb una pilota de bàsquet, i que sàpiguen botar la pilota, davant el monument a Colom de Barcelona. Serà a les 11 del matí de dilluns 8 de setembre. La intenció és pujar Rambla amunt, tots botant la pilota, fins Pl. Catalunya, on desplegarem una pancarta i ens farem unes fotos. Hem fet una samarreta especial de bàsquet amb el lema “ELS CATALANS, GUANYEM VOTANT”.

L’acció ha de servir per cridar l’atenció de la premsa i poder fer arribar un missatge més, simpàtic i en positiu sobre la necessitat i la voluntat dels catalans de poder votar ben aviat el nostre futur polític.

Ens agradaria poder comptar amb tu o que facis córrer el missatge entre gent del bàsquet o aficionats que puguin venir un dilluns al matí. Qui més qui menys té coneguts que hi juguen o relacionats amb algun club.

També ens caldran acompanyants que animin i facin ambient mentre botem Rambles amunt.

Podeu inscriure-us al formulari següent:  https://docs.google.com/forms/d/1q2GIBLmgU5-xGjvVaKraoFoUQO2BPhFAY_RRz2-9mFM/viewform?usp=send_form

Passeu-ho a tothom qui cregueu que li pot interessar.

Salut, esport i independència!

Arnau Miró

Coordinació Sectorial d’Esportistes

Aquesta entrada ha esta publicada en V baixa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s