COMUNICAT OFICIAL DE L’ANC PEL QUE FA A LA FILTRACIÓ DE DADES D’ASSOCIATS

assemblea.cat GRANOLLERSpancartaComunicat en relació amb les informacions aparegudes durant el dia d’avui sobre la filtració de les dades d’alguns membres de l’Assemblea Nacional Catalana

En cap cas s’han filtrat dades de comptes corrents i les dades no han estat sostretes de la base de dades. Així mateix, agraïm la confiança i empenta en aquests moments decisius, en què tenim més a prop que mai el nostre objectiu d’assolir la independència per construir un país més just i més pròsper. Depèn de nosaltres; mantindrem la nostra unitat, fermesa i esperit pacífic per aconseguir-ho. El 9N votarem i guanyarem!

Davant els fets ocorreguts durant el dia d’avui en relació a la filtració de dades d’associats de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), l’entitat vol manifestar que:

  • En cap cas s’han sostret les dades de la base de dades de socis de l’ANC. Es tracta d’una base de dades registrada d’acord amb la legislació de Protecció de Dades i amb mesures de seguretat superiors a les exigides per la normativa existent.
  • Al servidor web es fa un buidatge constant de les dades dels nous inscrits, de tal manera que en cap moment hi ha el llistat d’inscrits complert en aquest servidor.
  • Les dades filtrades i publicades il·lícitament pertanyen al registre d’entrada del cens de potencials participants a l’Assemblea General que l’ANC va dur a terme a Tarragona el 5 d’abril.
  • En cap cas les dades il·lícitament filtrades i publicades contenen números de compte dels associats de l’ANC. Sí que contenen el nom, cognoms, DNI i el correu electrònic.
  • L’ANC denuncia enèrgicament aquest atac a la intimitat dels seus associats, emprendrà mesures legals contra els autors de la filtració, i perseguirà qualsevol plataforma o persona que aculli, publiqui o distribueixi les dades en qüestió.
  • Malgrat els atacs rebuts, l’ANC manté intacte el seu projecte propositiu i constructiu, basat en l’assoliment de la independència per a construir un país millor per mitjans pacífics i democràtics.
  • Som a prop d’assolir el nostre objectiu, episodis com aquests tan sols pretenen desmobilitzar i desanimar a la gent. Sabem que en vindran més, però també sabem que construir units un nou país només depèn de nosaltres. La millor resposta sempre és i serà la de mantenir la calma, mantenir el nostre esperit pacífic i constructiu, i continuar treballant sense desviar-nos del camí marcat. Si ho fem així, el 9 de novembre votarem i guanyarem.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats institucionals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s