SETMANA DE FESTA MAJOR D’AGRESSIONS A L’ANC DE GRANOLLERS

IMG_8911 IMG_8916 IMG_8918

Sap greu, però, després de l’esplèndida V de dilluns, la matinada de dimecres algú va trencar els vidres de la porta d’entrada al local de l’ANC de Granollers i ahir, a plena llum del dia, amb el carrer ple de gent, dos individus d’entre 30 i 40 anys van insultar els companys que estaven a la paradeta recollint signatures de Signa un Vot i van tirar roll-ups i pancartes per terra.

Gent que hi havia pel voltant els va voler defensar i ningú sap com es van engrescar en una baralla en què dues persones defensores nostres van sortir malparades. A una se la van haver d’endur a urgències amb una ambulància. Els agressors van fugir cap al parc de Torras i Villà i força gent els va seguir per no permetre que en sortissin impunes. Al final van arribar els Mossos d’Esquadra i els van detenir.

Agraïm la col·laboració de la població defensant la democràcia. Ara bé, sempre és millor deixar-los actuar sense enfrontar-s’hi, fotografiar l’atac o l’agressió i posar una denúncia. Recordem que l’objectiu de l’ANC és aconseguir la independència de manera pacífica.

No sabem si aquesta setmana, essent la Festa Major, s’han produït més casos o és una situació que anirà en augment. De tota manera, ja ho sabeu: no us hi enfronteu directament, recolliu l’acte amb el mòbil (vídeo i/o fotografia) i denúncia.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s