GRAN EXPOSICIÓ A GRANOLLERS SOBRE EL 1714 AL VALLÈS ORIENTAL

T&G1

L’any passat, en una entrevista amb el Josep Mayoral, alcalde de Granollers, l’ANC de Granollers li vam brindar que, per commemorar el Tricentenari, l’Ajuntament aprofités el gran cabal de mapes antics d’aquesta època que col·lecciona un membre destacat de l’Assemblea: el Pere Julià.

Doncs bé, fruit d’aquesta proposta, el dia 4 de setembre s’inaugurarà al Museu de Granollers, a les 19,15 h, l’exposició “Terra i guerra. El Vallès 1705-1714”, en què s’explica com va viure el Vallès Oriental la guerra de Successió.

Hi esteu tots convidats!

A més de l’exposició, s’han programat tota una sèrie d’actes dels quals ja us en farem cinc cèntims quan sigui l’hora. Serà una tardor rica en tots els aspectes: polític, històric, social, participativa… No us la deixeu perdre!

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s