TOTES LES INSTRUCCIONS PER PARTICIPAR A LA V BAIXA DE L’11S

10505323_366830513464793_5171820992645336976_n

Per participar a la V de l’11S cal inscriure-s’hi. Per fer-ho, podeu seguir dos procediments:

 • fer-ho personalment mitjanzant la pàgina web http://www.araeslhora.cat/viacatalana2014 (us hi heu d’inscriure en grups de 5 com a màxim si sou grups més grans). En aquest grup, podeu utilitzar una mateixa adreça electrònica i un mateix número de telèfon mòbil. Per tal que el sistema accepti la inscripció, cal que completeu totes les dades personals que se us demanen. Fer-ho pel vostre compte no vol dir que des de Granollers no puguem anar plegats a la manifestació.
 • fer-ho mitjançant l’Assemblea Territorial (c/ Sant Jaume 97, dimarts i dijous de 17,30 h a 20 h; no tancarem durant el mes d’agost). Quan vingueu haurem de completar una fitxa física i l’haureu de signar. Aquest és un requisit imprescindible per complir la llei de protecció de dades. Això vol dir que els que heu passat pel local i no heu signat el full, no esteu inscrits a la V. Si us plau, passeu-hi una altra vegada i ho resoldrem.
 • LES ASSEMBLEES TERRITORIALS DEL VALLÈS ORIENTAL SERAN ALS TRAMS 61, 62 i 63, a la dreta de l’Eixample, a la Gran Via, entre Pau Claris i Girona; per tant, si voleu venir amb nosaltres, quan us inscriviu per lliure feu-ho en aquests trams. Granollers començarà a inscriure al tram 61 (el que travessa Pau Claris).
 • A l’hora de la inscripció, se us preguntaran dues coses molt importants: si voleu ser voluntaris a partir del 12 de setembre, quina disponibilitat en hores teniu i quines tasques podeu fer. RECORDEU QUE NECESSITEM 100.000 VOLUNTARIS; per això, per poc que pugueu, apunteu-vos-hi.
 • Una altra pregunta és de quin color (groc o vermell) portareu la samarreta. Es tractarà de fer que al llarg de la Gran Via i de la Diagonal es vegin des de l’aire les quatre barrers de la nostra senyera. Per això ens haurem de col·locar de manera que tots els grocs vagin darrere un de l’altre i tots el vermells igual, fent 9 línies de colors groc i vermell intercalats.

Tiquets per a l’ autocar i per al dinar

 • Si voleu podreu agafar tiquets per a l’autocar i per al dinar que farem abans de baixar a la V baixa. Aquesta és la manera recomanada, perquè amb autocar no provocarem tants embussos de trànsit i serà molt més còmode per a vosaltres, ja que els vehicles quedaran aparcats a prop del tram determinat.

Bitllets per al transport públic

  • Aquelles persones que no vulguin utilitzar el servei d’autocars de l’ANC de Granollers podeu fer-ho amb transport públic.
  • Per tal de facilitar aquests desplaçaments, l’ANC posa a la vostra disposició un títol de transport integrat (inclou Renfe-Rodalies, Metro i Bus Barcelona, FGC i busos regulars de l’Àrea Metropolitana de Catalunya).

Com funciona el bitllet, T- Ara és l’hora

  • Un bitllet de viatges il·limitats dins de les zones adquirides durant tot el dia 11 de setembre de 2014.
  • Els bitllets són uninominals, per la qual cosa només el pot emprar una persona, que podrà fer el nombre de viatges que desitgi.

Com funcionen les zones

Com es fa la comanda de tiquets

  • S’ha de venir al local de l’ANC de Granollers (c/ de Sant Jaume, 97) a pagar els 7,10 € per persona abans del dia 30 de juliol. Cal donar nom, cognoms i DNI.
Aquesta entrada ha esta publicada en V baixa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s