Com serà el país que volem? És feina de tots dissenyar-lo…

EPQV_logo_BAIXA vermell“El País que Volem” és un projecte de l’ANC, juntament amb altres entitats, que proporciona LES EINES NECESSÀRIES PERQUÈ LA CIUTADANIA EXPRESSI LES SEVES IDEES DE PAÍS I AQUESTES FORMIN PART DE LA NOSTRA INTEL·LIGÈNCIA COL·LECTIVA, ja que seran recollides en el web www.elpaisquevolem.cat.

Aquesta iniciativa busca implicar la societat civil demanant-li idees, propostes, solucions, etc. I, alhora, posar les bases per acostar la política als ciutadans, a través de la implicació i la il·lusió.

Des de l’Assemblea demanem voluntaris per fer de corresponsals en actes, i transcriure la intel·ligència col·lectiva que en cada un d’ells es crea i pujar-los al web del projecte. El web es troba en fase “beta”, que vol dir que encara està en proves, pel que agrairem qualsevol aportació per la seva millora. Ens podeu contactar a info@elpaisquevolem.cat.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats generals ANC, Activitats institucionals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s