Commemoració del bombardeig a Granollers el 31 de maig de 1938

Sempre_br

El dissabte dia 31 a Granollers commemorem un dels bombardejos més salvatges que hi va haver a la Guerra Civil espanyola (el del 31 de maig de 1938 a Granollers). A les 9 i uns minuts, les entitats socials, econòmiques, culturals i polítiques granollerines es reuneixen al Cementiri Municipal, a peu de la fossa comuna on van ser enterrades les víctimes i se’ls fa un petit homenatge.

L’ANC de Granollers l’any passat ja hi va participar perquè som una entitat arrelada a la ciutat i tot el que hi passa o s’hi fa ens incumbeix. Molts som néts i besnéts de les persones que van patir el bombardeig i aquest fet ha impregnat el tarannà de la població. Aquest any hi tornarem a ser. Qui vulgui acompanyar-nos-hi hi serà molt benvingut!

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s